top of page

Vi erbjuder trivsamma och ändamålsenliga utrymmen för olika verksamhetsformer!
Vill du veta mera eller boka ett utrymme skicka e-post till info@kredu.fi

VÅRA UTRYMMEN

VÅR MATSAL

KREDUS MATSAL kan användas för fester, möten och andra evenemang.  Matsalen inrymmer ca 100 gäster men passar bäst för grupper upp till 80 personer. Högtalare med mikrofoner samt projektor kan fås till matsalen mot ersättning. I matsalens hyra ingår köket och användning av all utrustning samt KREDUS porslin och glas.

 

För fester ger vi också gärna en offert för mat. Vi debiterar ingen hyra för utrymmet när kosten beställs via oss. Vi planerar menyn och gör en offert för detta, kontakta oss via info@kredu.fi

PRIS FÖR HYRA: för helg 450 euro

20190810_130227.jpg

VÅR FESTSAL

KREDUS FESTSAL kan användas för föreläsningar, möten, konserter, workshopar och andra evenemang. Festsalen inrymmer ca 200 personer men passar utmärkt för grupper om 50 personer. Scenens storlek är ca 10 m x 4 m. Det finns ljud-anläggning och högtalare. Det finns möjlighet till visning på videoskärmar.

PRIS: 150 euro/dag, hör av er till info@kredu.fi för prisuppgifter och offert specifikt för ert evenemang.

DSC_5586.jpg

VÅRA KLASSRUM

KREDUS KLASSRUM kan användas för föreläsningar, möten, workshops och andra mindre evenemang. Vi har klassrum av olika storlek som passar för olika stora grupper från 5-25 personer. I varje klassrum finns möjlighet att visa på videoskärm som ansluts till en dator.

PRIS 50 euro/dag, kontakta info@kredu.fi

DSC_5597.jpg

VÅRA INTERNATSRUM

KREDUS INTERNATSRUM används främst av våra studerande men vi kan också erbjuda andra att hyra rum hos oss, för någon natt eller för en längre tid. Rummen är inredda med säng och skrivbord. För mera information och offert för ert besök, kontakta info@kredu.fi.

PRIS: 270 euro per månad

PRIS 45 euro per dag

IMG_20191122_152730.jpg
bottom of page