PREPKURS INFÖR ÄKTENSKAPET

KREDU erbjuder kurser och utbildningar till alla intresserade, i vilket skede du än är i livet. Våra kurser och utbildningar ska bidra till kunskap, gemenskap och välmående. Inlärning kan förändra livet för den som lär sig något nytt. Hos oss passar alla in. Målsättningen med våra kurser är inte en examen. Vårt uppdrag är fri bildning och vi vill föra dig framåt i livet. Vi kan skräddarsy kurserna beroende på vilka behov som finns. Nere på denna sida kan du skicka in kursförslag till oss!

KURSER

PREPKURS INFÖR ÄKTENSKAPET

Välkommen till en av de viktigaste helgerna i era liv! Kursen är tänkt för nygifta och par som planerar att gifta sig. Det finns mycket man kan lära sig om hur en relation fungerar. Prepkursen inför äktenskap sätter fingret på de viktigaste punkterna och ger samtidigt en fin möjlighet att ta tid för att diskutera sin relation i lugn och ro. 

Tidpunkt: 20-22.1.2023. Pris: 110 € per person, inkl. kost. 

Sista anmälningsdag: 5.1.2023

Prepkurs.png
 

LYCKAS MED STREAMINGEN

Boosta ditt digikunnande; både dina tekniska kunskaper samt dina visuella och kommunikativa färdigheter. Lär dig också hur du gör den digitala miljön inkluderande och skapar en varm gemenskap online.

Tidpunkt: 15-16.2.2023. Pris: 250 € inkl. kost

Sista anmälningsdag: 27.1.2023

färd~~POS=TRUNC
 
 

BARN OCH SORG

Barn och unga upplever, precis som vuxna, normala och känslomässiga reaktioner  vid förluster av olika slag, men har inte vuxnas förmåga att förstå och tolka det som händer. Kursen lyfter fram barnperspektivet och ger dig ökad kunskap och medvetenheten om vilka behov barn i kris har.

Tidpunkt: 17-18.2.2023. Pris: 125 €, inkl. kost

Sista anmälningsdag: 13.1.2023

Bild barn och sorg.jpg
 

DATAKURS FÖR SENIORER

Kredu tillsammans med Gemensamt ansvar ordnar kurser där du kan lära dig mera om din dator, smarttelefon, tablet. Två kurser har redan fyllts med ivriga deltagare. Nästa kurs startar i februari 2023. Begränsat antal deltagare (10 personer). Ingen avgift.

Bild datakurs.png

APOLOGETIKKONFERENS

Välkommen på apologetikkonferens på Kredu! Talare är Amy Orr-Ewing, Juho Sankamo och Pasi Turunen. Du kan delta på plats eller digitalt.

Tervetuloa apologetiikkakonferenssiin joka järjestetään Kredulla! Puhujia ovat Amy Orr-Ewing, Juho Sankamo ja Pasi Turunen. Voit osallistua paikan päällä tai etänä.

Tidpunkt: 10-12.3.2023. Pris: 50 €

Sista anmälningsdatum: 17.2.2023

Apologetisk konferans insta banner se.png
 

INTENSIV SPRÅKKURS

Vi ordnar språkkurser på svenska, finska och andra språk när vi har en tillräckligt stor grupp. Kurserna kan starta intensivt under en eller flera helger och därefter fortsätta 1- 3 månader, 2- 3 kvällar i veckan och 3 lektioner per kväll.

Pris: 100-300 €, beroende på längd. Vid intresse hör av er till info@kredu.fi

Studera i biblioteket

PREPKURS INFÖR ÄKTENSKAPET

När sista anmälningsdagen gått får du information om ditt deltagande och en faktura för deltagaravgiften. Vi accepterar också E-passi som betalningsmedel.

INFO OM BETALNING

Epassi Logo Secondary Color RGB.webp

TIPSA OSS!

TACK FÖR DITT MEDDELANDE!