top of page

PREPKURS INFÖR ÄKTENSKAPET

KREDU erbjuder kurser och utbildningar till alla intresserade, i vilket skede du än är i livet. Våra kurser och utbildningar ska bidra till kunskap, gemenskap och välmående. Inlärning kan förändra livet för den som lär sig något nytt. Hos oss passar alla in. Målsättningen med våra kurser är inte en examen. Vårt uppdrag är fri bildning och vi vill föra dig framåt i livet. Vi kan skräddarsy kurserna beroende på vilka behov som finns. Nere på denna sida kan du skicka in kursförslag till oss!

KURSER

NR 3
NR 1
NR 4
NR 5
NR 2

METOODBOOST

Under utbildningen utvecklar du ditt kunnande i metoder för kristen fostran.

Du fyller på din egen verktygsback med redskap och material för kristen fostran. Genom workshopparna fördjupar du ditt kunnande genom praktiska övningar och praktiken varvas med föreläsningar som ger dig den kunskap som ligger till grund för arbetet.

Resurspersoner

Görel Ahlnäs, fd. rektor och barnledarlärare
Susanne Westerlund, ledande kyrkomusiker, Korsholms svenska församling
Mirva Sandén, specialsakkunnig, KCSA

Tidpunkt: 7-8.11.2023. Pris: 110€

Sista anmälningsdag: 6.10.2023

Leviterade objekt

INTENSIV SPRÅKKURS

Vi ordnar språkkurser på svenska, finska och andra språk när vi har en tillräckligt stor grupp. Kurserna kan starta intensivt under en eller flera helger och därefter fortsätta 1- 3 månader, 2- 3 kvällar i veckan och 3 lektioner per kväll.

Pris: 100-300 €, beroende på längd. Vid intresse hör av er till info@kredu.fi

Studera i biblioteket

TIPSA OSS!

TACK FÖR DITT MEDDELANDE!

PREPKURS INFÖR ÄKTENSKAPET

När sista anmälningsdagen gått får du information om ditt deltagande och en faktura för deltagaravgiften. Vi accepterar också E-passi som betalningsmedel.

INFO OM BETALNING

Epassi Logo Secondary Color RGB.webp
bottom of page