top of page

PREPKURS INFÖR ÄKTENSKAPET

KREDU erbjuder kurser och utbildningar till alla intresserade, i vilket skede du än är i livet. Våra kurser och utbildningar ska bidra till kunskap, gemenskap och välmående. Inlärning kan förändra livet för den som lär sig något nytt. Hos oss passar alla in. Målsättningen med våra kurser är inte en examen. Vårt uppdrag är fri bildning och vi vill föra dig framåt i livet. Vi kan skräddarsy kurserna beroende på vilka behov som finns. Nere på denna sida kan du skicka in kursförslag till oss!

KURSER

NR 1
NR 2
NR 3

MUSIKLÄGER - MINIWEGELIUS

Välkommen på Miniwegelius sommarläger! Under fem dagar får du tillsammans med andra deltagare spela eller sjunga i band, lära dig grunderna i musikproduktion, och hitta nya sätt att uttrycka dig musikaliskt. Framförallt får du möjligheten att träffa nya vänner i en lättsam, inspirerande och rolig miljö. Lägret riktar sig till 8-15 åringar. Man kan delta med sång, violin, altviolin, cello, kontrabas, flöjt, saxofon, piano/klaviatur, akustisk gitarr/elgitarr, elbas och trummor. Lägret välkomnar även dig som ännu inte spelar något av dessa instrument, men som vill pröva på. Ifall du spelar något annat instrument och vill delta i lägret, ta kontakt med lägrets kursledare. Utöver detta ordnas roliga fritidsaktiviteter såsom grillkväll och utflykter tillsammans med fritidsledarna under hela veckan. Man kan välja mellan att vara med på heldagskurs med eller utan övernattning.

Välkommen med!

Tidpunkt: 5-9.6.2023. Pris: Heldag 210€ / Helpension 270€

ANMÄLNING 1.3-14.5.2023

kkk.png
NR 4

LYCKAS MED STREAMINGEN

Boosta ditt digikunnande; både dina tekniska kunskaper samt dina visuella och kommunikativa färdigheter. Lär dig också hur du gör den digitala miljön inkluderande och skapar en varm gemenskap online.

Tidpunkt: 11-12.9.2023. Pris: 250 € inkl. kost

Sista anmälningsdag: 15.8.2023

färd~~POS=TRUNC
NR 5

TRYGGT BEMÖTANDE

Under utbildningen utgår vi från det dagliga arbetet i rådande samhällsklimat. Du lär dig mer om kommunikation och kroppsspråkets betydelse i mötet mellan människor, om att möta människor på lika villkor och handleda olika individer. Du lär dig också om att identifiera och hantera möjliga risksituationer så väl i teorin som i praktiken.

Resurspersoner

Sabina Forsbacka, STEP-utbildning
Jorma Malinen, rättsnotarie, pensionerad överkonstapel

Tidpunkt: 12.10.2023 — 13.10.2023. Pris: 115€

Sista anmälningsdag: 15.9.2023

hålla händer

INTENSIV SPRÅKKURS

Vi ordnar språkkurser på svenska, finska och andra språk när vi har en tillräckligt stor grupp. Kurserna kan starta intensivt under en eller flera helger och därefter fortsätta 1- 3 månader, 2- 3 kvällar i veckan och 3 lektioner per kväll.

Pris: 100-300 €, beroende på längd. Vid intresse hör av er till info@kredu.fi

Studera i biblioteket

TIPSA OSS!

TACK FÖR DITT MEDDELANDE!

PREPKURS INFÖR ÄKTENSKAPET

När sista anmälningsdagen gått får du information om ditt deltagande och en faktura för deltagaravgiften. Vi accepterar också E-passi som betalningsmedel.

INFO OM BETALNING

Epassi Logo Secondary Color RGB.webp
bottom of page