top of page

Språket är nyckeln till en god framtid i Finland! I idylliska Nykarleby erbjuder Kredu dig en internationell studiemiljö med studiekompisar från hela världen. Kredu är en privat folkhögskola som har en mångårig erfarenhet av språkundervisning. Hos oss anställs de duktigaste lärarna för att  skapa de bästa utbildningarna.

SPRÅKUTBILDNING

Våra utbildningar ger dig språkkunskaper, vardags- och samhällsfärdigheter för ett bättre liv i det finländska samhället. Du får personlig handledning om dina studie- och arbetsmöjligheter och prövar på det finländska arbetslivet under praktikperioder (LIA) i de 1-åriga utbildningarna. 

Vi erbjuder språkutbildningar (nybörjar- och fortsättningsnivå) som heltids- eller deltidsstudier. Heltidsstudier betyder 5 lektioner i skolan varje dag, måndag till fredag, samt 2 timmar av eget arbete utanför skolan. Deltidsstudier görs upp enligt en individuell studieplan och är max 24 lektioner per vecka.

BOENDE

Förmånligt boende finns på skolans internat.

PRIS

För dig med integrationsplan är studieavgiften 0 € och lunch ingår varje dag. Om du inte har integrationsplan är studieavgiften 450€ för höstterminen och 500€ för vårterminen. Du kan anhålla om ett studiesedelbidrag som sänker studieavgiften.

VÄLKOMMEN PÅ BESÖK!
Skicka e-post till info@kredu.fi eller ring
06-7889400

SUOMI 2

Yhden vuoden kotoutumiskoulutus.

Sinulle, jolla on jo perustaidot suomen kielestä.

Lähtötaso: A1.3 ja tavoitetaso A2.2

19.8.24 - 30.5.25

KONTINUERLIG ANSÖKAN UNDER LÄSÅRET

INFO PÅ OLIKA SPRÅK

bottom of page